Trupi astral.

Shpesh trupi astral është ngatërruar me aurën. Trupi astral është më i rëndësishmi, dhe është një pjesë e përjetshme e jona, sepse vetëdija jonë është e mishëruar në të. Dridhja e aurës ndalon, kur trupi ynë fizik vdes. Trupi astral është i përjetshëm: hapësira e jetës së saj është rreth 10 në fuqi të 22 vjet, e cila është afërsisht me jetën e Universit (ajo është e qetë ndër kohë). Trupi astral është një masë elektrike qe përmban rreth 4 në fuqi të 21 (4,000,000,000,000,000,000,000) elektrone. Fizikanët janë ende duke zbuluar, se elektronet në trupin tonë astral kanë një kapacitet të madh te kujtesës, dhe ato në të vërtetë përmbajnë informacion dhe inteligjencë që kontrollon të gjitha funksionet e mendjes dhe të trupit tonë, duke përfshirë të gjitha proceset e shërimit. Ky trup astral aktualisht është në të vërtetë "ne". Duke përdorur një zhargon kompjuterik, trupat tonë fizik janehardware, të pajisur me sensorë, impiante, marrës dhe përcjellës, dhe trupi astral elektrik përmban software, kujtesën, të dhënat e magazinimit si dhe vetëdijen dhe vullnetin e lirë të operatorit, duke vendosur se çfarë duhet bërë. Është e mundur që trupat tanë fizikë janë të papërsosur, apo të kenë sëmundje, thjesht sepse ne nuk kemi zhvilluar ende ndërgjegjen tonë për të ndërtuar dhe kontrollin e tyre të mirë. Qëllimi përfundimtar është që të jemi në gjendje të vetëdijshme për të kontrolluar veprimtarinë e çdo qelize në trupin tonë dhe në veçanti për rigjenerimin (rinovimin) e tyre sipas dëshirës. Nëse ne mund të arrijmë këtë, ne do të jemi përgjithmonë të rinj dhe kjo do të jetë për ne se kur dhe se si ne duam të ndryshojmë trupat tanë fizikë. Gjithashtu ne do të kemi një liri të plotë për të qenë në trupin fizik (si një mjet i nevojshëm në qoftë se ju dëshironi të ndihmoni të tjerët), apo të bashkoheni me burimin e ndërgjegjes, duke qëndruar në trupin tuaj astral. Imagjinoni këtë gëzim dhe lumturi që ne mund të kemi atëherë. Kjo nuk është një ëndërr. Ky është realiteti. Eksperiment për të parë trupin tuaj astral: Shikoni dy gishtat tuaj tregues gati për të prekur njëri-tjetrin, mundësisht perballë një sfondi të errët. Sfondi i errët është më i mirë për eksperimentin. Shikoni në mes të gishtërinjve dhe rreth tyre dhe vini re, se sfondi pranë gishtave tuaj është i ndritshëm. Një shkëlqim kaltërosh transparent dhe disi i ndritshëm përgjegjës për këtë fakt është një pjesë e trupit tuaj astral elektrik. Me bashkimin e duarve tuaja ju mbyllni një qark elektrik, duke e bërë trupin astral më të dukshëm. Forma e trupit tuaj astral elektrik ndjek nga afër trupin tuaj fizik. Disa njerëz kanë trupin e tyre astral mjaft të fortë dhe me shkëlqim, të zgjeruar deri në 10 mm ose më tepër përtej trupit të tyre fizik. Në mënyrë tipike, 2-4 mm konsiderohet si mesatare për një person të shëndetshëm në Tokë. PASI TE KENI REALIZUAR ME PERPIKMERI JU DO TE JENI NE GJENDJE TE PERCEPTONI AURAT DHE MENDIMET REALE TE NJERZVE DHE MJEDISIT QE JU RRETHON !

© The Albanian Occult
 
Top