Turni i trete!

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Ksajde jom veq me covid hala. Kesh tu e kqyr qit film paska dal sezona e dyte

 

Desa

Felix - Culpa
Mirë e ke. Në fakt do më bënte mirë edhe mua një ?
Hë se u çova të përziej diçka ?
 

Desa

Felix - Culpa
Uroj të jetë kjo që thua dhe të ketë shëndet si pika e parë. ?
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top