Turni i trete!

Darius

DENY IGNORANCE
Staf në FV.AL
Ketu jam edhe per pak, por mesa shikoj paska mungesa 🤨 yttt ca gjumasha 😂😂
 

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
E po ti rri dhe lexon ketu, po be cik mhb shkruaj me teper :p
Se shkronjat nuk te harxhohen 😅🤣
 

Darius

DENY IGNORANCE
Staf në FV.AL
Ca do te them, jam ne Mal te Zi, mqse ishte ne oferte qe nuk ishte nevoja per tampon ia keputa nje udhetim mbas covidit 😂
 

Desa

Felix - Culpa
Jeni për kafe, çaj, muzik, duhan?..... 😁
 
Redaktimi i fundit:

Desa

Felix - Culpa
Heu sa mir, mendova se vetëm mua më iku gjumi 😬
Si kaluat sot?
 
Top