Turqit e ndërtuan اele-Kullën me 952 kafka shqiptarësh!

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Lover ste ka thirr kush te Kiss apo fantazia...isha e qarte per cfare thashe.
Meqe interesin tend e dikujt tjeter e shtojne keto tema, do vazhdojme ti gjemojme...
:)

Nuk eshte patjeter te te therras dikush ne ndonje teme qe te aktivizohesh. As ketu nuk me thirri askush por ja ku jam, njesoj atje. Ta mora shembull temen e kissave sepse forumi ka vdekur me tema te tilla, duke harruar temat qe mund te kene debat te mire nese flasim ne argumente. Une argumentet e mia qe i di, i postova. Cdo gje tjeter jashte argumenteve, i mer era dhe i hudhi ne plehra une.
Ti vazhdo gjemo po pate kohe, e drejte e juaja, njashtu sic eshte e drejte e imja te aktivizohem aty ku e shoh te dobishme te paraqitem si mesues per gjeneratat, disa nga ato, qe i ka verberuar era e komunizmit :D
 

Moonlight

With or Without u
Staf në FV.AL
Nuk eshte patjeter te te therras dikush ne ndonje teme qe te aktivizohesh. As ketu nuk me thirri askush por ja ku jam, njesoj atje. Ta mora shembull temen e kissave sepse forumi ka vdekur me tema te tilla, duke harruar temat qe mund te kene debat te mire nese flasim ne argumente. Une argumentet e mia qe i di, i postova. Cdo gje tjeter jashte argumenteve, i mer era dhe i hudhi ne plehra une.
Ti vazhdo gjemo po pate kohe, e drejte e juaja, njashtu sic eshte e drejte e imja te aktivizohem aty ku e shoh te dobishme te paraqitem si mesues per gjeneratat, disa nga ato, qe i ka verberuar era e komunizmit :D

Si peshkop ke fol tani..po hajt mo spo ta marr per te madhe.

Faleminderit Maestro!
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Hahahahaha kiss e ki ! Zoti qofte me ju :p
 
Top