Turqit shpiken trekendshin..:) اka është trigonemtria?

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Turqit shpiken trekendshin..:) اka është trigonemtria?

E verteta eshte se cdo popuj neper histori ka kontribuar ne shkence dhe ne dije . Problemi qendron tek te krishteret pse i kane mbuluar te arriturat shkencore nga muslimanet ne te gjitha fushat ? Pse ne s'kemi mesuar per te arriturat e muslimaneve ketu ne Kontinentin e Evropes ?! Pergjigjja eshte e kuptueshme . Per ata Lauri eshte i krishtere dhe nuk eshte muslimane !

Kot e kane. E verteta cdohere ka triumfuar, e do te triumfoje prap deri ne qamet, heret apo vone. Njerezit qe i futen shkences, e kuptojne te verteten, ndersa ata qe mesojne shkencen nepermjet mediave dhe internetit, cdohere do tmesojne vetem zi, andaj edhe u eshte shperlare truri :plazh:
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Turqit shpiken trekendshin..:) اka është trigonemtria?

Shkenctaret arrine fizikisht atje ku trushplaret imagjinojne..!!

sta2_zps29a35464.png
kurankoka_zpsae2c89fa.png
 

Attachments

  • sta2_zps29a35464.png
    sta2_zps29a35464.png
    6.9 KB · Shikime: 0
  • kurankoka_zpsae2c89fa.png
    kurankoka_zpsae2c89fa.png
    6.9 KB · Shikime: 0

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Turqit shpiken trekendshin..:) اka është trigonemtria?

“Ne atyre (pabesimtarëve) do t'ua dëftojmë argumentet tona në hapësirat tokësore e qiellore (horizonte), si dhe në vetveten e tyre, derisa t'u bëhet plotësisht e qartë se ai (Kur'ani) është i vërtetë, Vallë a nuk të mjafton ty që Zoti yt është dëshmues i çdo gjëje” (Fussilet, 53).

Ajeti per trushplaret :plazh:
 

Eugeneral

Anëtar i Respektuar
O Lauri, mire ti qe jep tezen "fluturon gomari" po tre faqe postimesh (qe nuk bera mundimin t'i lexoj) cfare thone mo si perfundim fluturon apo nuk fluturon gomari?!

Se une them qe nuk fluturon mo ndaj po te pyes...

-Te kishin zbuluar turqit "trigonometrine" ne Londer do rrezoheshin te pakten 2 keshtjella nga turqit, ne Londer jo ne hale (kujdes)...

Tani pse e ke shtruar kete teme, ndoshta per te pare se kush pajtohet me shprehjen "fluturon gomari"...

Te lumte Lauri, s'besoj se do vertetime te te tregoj se gomari nuk fluturon apo jo mo!...
 
Top