Tv qur'an

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Quran MP3 - ?????? ?????? - koran karem


Per muslimane


Nje webfaqe e bukur ku mund t'degjoni lexime te lexuesve te ndryshme te Kur'anit, nga lexuest te bukur. Ka edhe lexues nga te rinje (femije). pastaj DHIKR (permendje te Zotit), dua te mengjesit dhe mbremjes, rukje sher'ijje (sherim nga sihri) etj etj...!


Qetesoni zemrat tuaja :)
 
Top