Uji i makaronave, katër përdorime befasuese të tij

Arfenilla

Themelues i Forumit
Themelues
145843600_XS-696x365-680x350.jpg

Uji që del pas zierjes së makarona nuk duhet të hidhet kurrsesi.

Ai është i pasur me amidon dhe për pasojë gjenë përdorime praktike në përditshmërinë tonë.

Uji qe ka dale nga zierja e makaronave është shume i pasur me amidon dhe kripëra te tjera minerale dhe si i tille shërben për zbutjen e lëkurës duke siguruar një hidratim te saj deri ne thellësi. Këshillohet veçanërisht për lëkurën e këmbëve duke shtuar ne te një sasi kripe. Pas kësaj mjafton qe këmbët t’i mbani ne ujë për disa minuta dhe do te shihni efektin e pritshëm.
Maska për flokët. I njëjti efekt zbutës vlen edhe për flokët. Këshillohet qe larja e flokëve me këtë ujë te behet përpara përdorimit te shampos.
Maske për fytyrën. Për këtë do te mjaftonte qe te shtoni ne ujin e përftuar një sasi bollguri për te marre një përzierje me efekte te mira hidratuese.
Një tjetër përdorim i zgjuar i ujit te makaronave është edhe përdorimi i tij për te zier aty zarzavatet. Duke qenë se është i pasur edhe me kripe, ne këtë rast nuk është nevoja qe te shtohet një sasi tjetër kripe në zierjen e tyre.B EXPRES::
 

sensuu

sweet
V.I.P
Titulli: Uji i makaronave, katër përdorime befasuese të tij

Sapo e hodha haha
 
Top