Unë iki duke të të parë në sy!

Thërrit zemrën, i dashur, se pa të, veç vegjeton, e ti ke ardhur për të jetuar. Unë gjithsesi besoj shumë dhe akoma tek ty. Një njeri që arriti të më zgjojë mua dashurinë në sy, është shumë më shumë se një grumbull frikërash bërë bashkë.
Unë jetoj ballë për ballë. Unë iki, duke të të thënë Mirupafshim, unë iki duke të të parë në sy, dhe unë iki duke të të thënë:
Po, të dua.


❤❤❤❤❤
 
Se lexova tregimin a historine a rastin me siper po nga titulli thjesht me vjen te them ,qe sdua tua shoh syte nese me ke merzit shpirtin
 
Se lexova tregimin a historine a rastin me siper po nga titulli thjesht me vjen te them ,qe sdua tua shoh syte nese me ke merzit shpirtin
Un jom mo keq se jevgat ke rradha sardeles 20 lekshe mi goc!
Të shaj dhe të kap prej flokësh sa të bindet dreqi vetë dhe t'vij lagja që t'na ndajnë! ? ? ?
 
Top