Urrej...

DeliriumMind

Disconnect to Riconnect 💫
A te sjell ndonje sms per rinmovim ky spotify qe ta heq edhe une ,apo te kujtohesh vete ?
Teorikisht te del njoftimi me nje mesazh qe duket publicitet sa e hap (kur eshte ne skadenc).
Duhet te zgjedh ca te mbaj... spotify apo Netflix (un paguaj dhe te tjere perdorin lol )
Por me mir po pres tme nxjerri nai ofert tjeter
 

NGU

Wild child full of grace
Kur jam pushim dhe me del gjumi heret.
 

dangerous

* * *
6 per vetin i ka majt e të shtaten na ka dhan.

Se di a urrej të dielen që na e dhuroj të pushojmë por fakt asht se ma shumë punojmë. ?
 
Top