Vaji i bajameve, freskues i madh i lëkurës.

PiNkY

Anëtar i Nderuar
ji-i-bajameve-freskues-i-madh-i-l%C3%ABkur%C3%ABs-.jpg

Arsyeja kryesore për të cilën shumë femra e përdorin vajin e bajameve është parandalimi i shenjave të zgjerimit të lëkurës.
Vaji i bajameve sheshon rrudhat e gushës, zbut lëkurën e ashpër tek bërrylat dhe gjunjët, forcon thonjtë e butë dhe pastron zonat delikate.
Vaji i bajameve është një freskues i madh i lëkurës, pasi ka një cilësi të lehtë dhe bollëk të vitaminës E. penetron lëkurën dhe mbron thonjtë nga çdo lloj të dëmtimit të mjedisit.
Megjithatë, duhet pasur parasysh se përbërja në masën 50 për qind nga yndyrat e kufizon përdorimin e tij, për shkak të kalorie të tij.
Në masazhe , vaji i bajameve lejon gjithashtu uljen e irritimit të lëkurës dhe nuk e lejon atë të mbetet e thatë. Në përdorimin e brendshëm, ai shfaqet si një laksativ shumë i mirë jo irritues./keshilla.net/
 
Top