Veli Sahiti - TRIX -

SuRiAnA

Anëtar i Nderuar
Zeshkanja ime


[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jj_xFN1edFc&feature=related]YouTube - Zeshkanja ime[/ame]
 

SuRiAnA

Anëtar i Nderuar
Titulli: Veli Sahiti - TRIX -

Ndarja ne erresire

[ame="http://http://www.youtube.com/watch?v=uS7IIbZOt5s&NR=1"]http://http://www.youtube.com/watch?v=uS7IIbZOt5s&NR=1[/ame]
 

SuRiAnA

Anëtar i Nderuar
Titulli: Veli Sahiti - TRIX -

Qaj kitarja ime


[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Yx7tm7TWzBE&feature=related]YouTube - Qaj kitara ime[/ame]
 

SuRiAnA

Anëtar i Nderuar
Titulli: Veli Sahiti - TRIX -

Zana

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KqfKqCAXj5k&feature=related]YouTube - Zana[/ame]
 

SuRiAnA

Anëtar i Nderuar
Titulli: Veli Sahiti - TRIX -

Hija e saj me djeg si plumbi

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HMMG-T485dk&feature=related]YouTube - Hija e saj me djeg si plumbi[/ame]
 

SuRiAnA

Anëtar i Nderuar
Titulli: Veli Sahiti - TRIX -

U treten endrrat


[ame=http://www.youtube.com/watch?v=L3gNP0W5q-Y&feature=related]YouTube - U tretأ«n أ«ndأ«rrat[/ame]
 

SuRiAnA

Anëtar i Nderuar
Titulli: Veli Sahiti - TRIX -

Pa lamtumire

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_Jx7CaUm584&feature=related]YouTube - Pa lamtumirأ«[/ame]
 

SuRiAnA

Anëtar i Nderuar
Titulli: Veli Sahiti - TRIX -

E di se ti s'me deshte

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=__OtgAaCFpY&feature=related]YouTube - E di se ti mأ« deshte[/ame]
 

Askushius_DK

Anëtar i ri
Titulli: Veli Sahiti - TRIX -

Buze liqenit ...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ef1bARFBcVk]YouTube - Veli Sahiti- TRIX-Buze Liqenit[/ame]
 

Qendrimi Bossi

Antar Aktiv
Titulli: Veli Sahiti - TRIX -

Nje Nga kenget e Kengatarit Veli Sahiti eshte e ka shkruare Teksin e kenges nga Riza Berbatovci Axha i jemi kjo nje here kenget me bukera te Veli Sahitit TRIX
dhe kame nje rrespket shume te madhe kerngatrin Veli Sahitit
Me Rrespekt Nga
z.Qendrimi Berbatovci
 
Top