Vendi ku burri dhe gruaja flenë të ndarë

ciftii-1.jpg

Në kulturën japoneze, burri dhe gruaja flenë të ndarë, dhe për këtë ka disa shpjegime.


Së pari, për ta, të fjeturit veç do të thotë paqe.


Kanë një vlerësim maksimal për gjumin dhe kërkojnë që ta bëjnë të qetë, pa u shqetësuar për gërhitjet e partnerit.


Së dyti, kanë orare të ndryshme të gjumit.

Gjëja e parë që i bën çiftet japoneze të vendosin të shkojnë në shtrat veç e veç, janë oraret e ndryshme të punës.


Fëmijët e vegjël flenë me nënat e tyre.

Diçka e tillë është mjaft e rëndësishme në Japoni. Kjo e detyron burrin që të gjejë një shtrat tjetër. /k.k/noa.al/
 
Top