Vendoset Pjetër Bogdani ne Shkup

Lauri

Anunnak
Pas një pritje të gjatë përmendoret shqiptare, më në fund mbrëmë arritën në Shkup. Menjëherë, sot është vendosur përmendorja e Pjetër Bogdanit, në ”Parkun e Gruas”, përballë Kuvendit të Maqedonisë, njofton TV21.

Përmendorja e Josif Bagerit do të vendoset në afërsi të teatrit të ri të Maqedonisë, kurse ajo e Nexhat Agollit do të vendoset përballë ndërtesës së Telekomit.
G-E
pieter%20bo_zpsolmeubie.jpg
 

Aver

VIP
Titulli: Vendoset Pjetër Bogdani ne Shkup

Duhej te ndodhte para shume viteve, sipas projektit, por me mire vone se kurre.

Gjithashtu numri i permendoreve sllave ne raport me ato shqiptare, ne projektin Shkupi 2014, eshte ne disporporcion te plote me perqindjen e popullsise. I kane vendos me dhjetera te tyret dhe vetem tre shqiptar.
 
Redaktimi i fundit:

Lauri

Anunnak
Titulli: Vendoset Pjetër Bogdani ne Shkup

Nga shqiptaret do pritet qe ti rrezojne keta monumente, dhe jo te kunderten.
Jane vetem qafira P. Bogdani e G. Bojanxhi &co
 
Top