Veri..Jug? Diferenca?

Landa 1

Antar禱 i Respektuar
Jugu nuk ka alpe?
Pervec fushave bregdetare pergjate Adriatikut
E gjithe Shqiperia eshte vargmale

Te beses e te pabese ke kudo.
Zotrote qenke nga jugu , gjithashtu edhe une rr禱njet i kam nga jugu, edhe se jam tre bez禱sh ne Tirane. Mendimi im , nuk thash禱 mereni ne konsideracion kete qe them .
 

elle

Chill
Kur vjen puna ne sjellje
Veriu skan sh respekt ndaj femrave
Jugu jan si tenja
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Se di sa komente mund te kem ne kete teme,por dikur jam munduar te jap i shpjegim,dicka e tille ne ide,qe njeriun e ben brumi ,karakteri,dija kultura ,dhe kjo nuk kushtezohet nga pozicioni gjografik.
Ndersa tani pas kaq vitesh,me duket nje teme e pa sens ta komentosh.
Kur ne diskutojme rreth disa dukurive te caktuara,ne le qe si kapercejme si koncepte te gabuara,por i hap fryme e regresit dhe polemikes duke dhene rendesi nje boshlleku, `diskutim koti`.
 
Top