Veri..Jug? Diferenca?

Shej

Sirius
Konispoli ishte dashuria greke e xhaxhit qe nuk flisnin shqip ... mos na ngaterro tani 🤣
Se di per xhaxhin po di per teta Marlen lol

Eshte afer sarandes dhe une shkoj shpesh fshat i bukur ka baço djathi dhe vaj ulliri te mire njerez mikrpitesa dhe punetore :p

Po me duket vetja si Alma Cupi si e ka ajo me ato emisionet histori shqiptare lol
 

Comedy_Central

Rashe Pashe Dufllak Grashe
Se di per xhaxhin po di per teta Marlen lol

Eshte afer sarandes dhe une shkoj shpesh fshat i bukur ka baço djathi dhe vaj ulliri te mire njerez mikrpitesa dhe punetore :p

Po me duket vetja si Alma Cupi si e ka ajo me ato emisionet histori shqiptare lol
Dmth te duket verja si maloke meqense alma cupi osht matjane :p lol
 
Top