Vetëm kjo video është më e mirë se ajo e martesës suaj

Një video e jashtëzakonshme për procesin e lindjes është duke qarkulluar në rrjetet sociale.

Afërsia e çiftit para lindjes, emocionet e nënës, dhimbja e saj dhe më e veçanta: Përkrahja e jashtëzakonshme që merr nga bashkëshorti i saj.

Ky i fundit nuk i përmban lotët kur sheh fëmijën e tij të dal nga trupi i të dashurës. Një ndjenjë e jashtëzakonshme. /Gazeta Shneta/
 

Aver

VIP
Ma kujtoi kete reklame. Nuk ben te mos shikohet. Lol

 
Top