VIDEO e rrallë: Nënë Tereza duke çuar lule te varri i Enver Hoxhës

legjenda

Tetova
Nënë Tereza bëri vizitën e parë të saj në Shqipëri, në muajin gusht të vitit 1989, dhe gjatë kësaj vizitë ajo është filmuar duke çuar lule edhe te varri i ish-diktatorit Enver Hoxha.

Video e rrallë mësohet të jetë bërë nga TVSH dhe është mbajtur në arkivën shtetërore për një kohë të gjatë.

Vizita e parë e Nënë Terezës në Shqipëri, është bërë pak muaj para se në vend të nisnin ndryshimet e para, pasuar me lëvizjet

demokratike kundër regjimit komunist[VIDEO]https://youtu.be/QpADKyHbQgc[/VIDEO//republika.info/
 
Redaktimi i fundit:

Quku

Marakli Krapit
Titulli: VIDEO e rrallë: Nënë Tereza duke çuar lule te varri i Enver Hoxhës

Legjend sje per moderator as nje video youtube sdin me e vu lol
 
Top