Video humoristike

Zana1

Braveheart
Titulli: Video humoristike

lollol

 

Zana1

Braveheart
Titulli: Video humoristike

 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video humoristike

 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video humoristike

 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video humoristike

 

cent

...Lontano
Titulli: Video humoristike

Vajza e pire qe "perdhunon" pemen lol lol
 
Titulli: Video humoristike

 
Titulli: Video humoristike

[video=youtube;N1OhrRU-t30]https://www.youtube.com/watch?v=N1OhrRU-t30[/video]
 
Titulli: Video humoristike

 
Titulli: Video humoristike

 
Titulli: Video humoristike

 
Titulli: Video humoristike

 

Element

Anëtar i Respektuar
Titulli: Video humoristike

[video=youtube;-xgwd5kLiDY]https://www.youtube.com/watch?v=-xgwd5kLiDY[/video]
 
Titulli: Video humoristike

[video=youtube;AQDmvHD-D2A]http://www.youtube.com/watch?v=AQDmvHD-D2A[/video]
 
Titulli: Video humoristike

 
Titulli: Video humoristike

 
Titulli: Video humoristike

[video=youtube;S7hu_8--sB8]http://www.youtube.com/watch?v=S7hu_8--sB8[/video]
 
Titulli: Video humoristike

 
Titulli: Video humoristike

[video=youtube;_APEoU---34]http://www.youtube.com/watch?v=_APEoU---34[/video]
 
Titulli: Video humoristike

[video=youtube;Ujwod-vqyqA]http://www.youtube.com/watch?v=Ujwod-vqyqA[/video]
 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video humoristike

Gjthmonë i kemi parë seriozë dhe pa asnjë të metë. Megjithatë, kjo video tregon të kundërtën.

Që nga e qeshura magjike e Bill Clintonit me Boris Jelcinin, rrëzimi i Fidel Castros në skenë, gjuajta me këpucë e George Bushit, dështimi i Barack Obamas, rrëzimi nga kali i Redzep Taip Erdoganit, rrahja në parlamente të ndryshe e deri te shikimi i videove pornografike në kuvend të gjitha të mbledhura në një video.

 

Didi

C'est la vie.
Titulli: Video humoristike

lol
 

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Titulli: Video humoristike

[video=youtube;G4aTw-zEJZ8]http://www.youtube.com/watch?v=G4aTw-zEJZ8[/video]

Gezohem, une jam hija jote :D
 
Top