Video nga Facebook

LoSsT

VIP
 

Didi

C'est la vie.
Une jam nga Lushnja. lol
Hajde Vloraaa
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Me zë dhe me figurë!
Deputeti i LDK-së Frashër Demaj i cili paguhet nga taksat e Shqiptarëve e mohon gjenocidin Serb mbi Shqiptarët!
"Ai madje thotë edhe për shqiptarët e dënuar me qindëra e mijëra vite nga sistemi i Millosheviçit që nuk janë dënuar nga Serbët por nga Shqiptarët sepse Gjykatat ishin të Kosovës"
Poashtu në librat në të cilat është autor ka refuzuar që Serbisë ti referohej si PUSHTUESI SERB, por si pushteti Serb (Njejtë si Serbët, duke e pranuar Kosovën si pjesë të Serbisë dikur)

 
Top