Videoklipet e preferuara neper Bote

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
Po e hap me videon e prefuar per tani (dhe kengen :D)


Ju Lutemi:

1- te postoni videoklipe te plota dhe jo montime kengesh
2- te postoni videoklipe nga ane e mban botes
3- te postoni videoklipet shqiptare tek tema e videoklipeve shqip

FLM
 
Redaktimi i fundit:

Hostel

Anëtar i Nderuar

David guetta Love is gone.
 
Last edited by a moderator:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
 
Redaktimi i fundit:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
:dj::dj::dj::dj::dj::dj::dj::dj:

Te ishim te PACHa tani....do bucisni bokset :D

[video=youtube;ZboJ1Jjs-lQ]http://www.youtube.com/watch?v=ZboJ1Jjs-lQ&ob=av2e[/video]
 
Redaktimi i fundit:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг

I LOVE THIS CITY :kercim::kercim::kercim::kercim::kercim:
 
Redaktimi i fundit:

Hostel

Anëtar i Nderuar
 
Last edited by a moderator:

Hostel

Anëtar i Nderuar
 
Last edited by a moderator:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг


:dj::dj::dj::bum:bum:bum

:kercim::kercim::kercim:
 
Redaktimi i fundit:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
Freski :kercim::kercim::kercim::kercim:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qhxF66c15lo]YouTube - Delirium - Silence (Joy Marquez Remix 2008[/ame]
 

METi

-=EdoLorEli=-
 
Last edited by a moderator:

METi

-=EdoLorEli=-
 
Last edited by a moderator:

METi

-=EdoLorEli=-
 
Last edited by a moderator:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
[video=youtube;AoA-ByjIf2M]http://www.youtube.com/watch?v=AoA-ByjIf2M&ob=av2e[/video]
Le me see you do it :D:kercim::kercim::kercim:
 
Redaktimi i fundit:

Hostel

Anëtar i Nderuar
 
Last edited by a moderator:

Hostel

Anëtar i Nderuar
[video=youtube;-VMFdpdDYYA]http://www.youtube.com/watch?v=-VMFdpdDYYA&ob=av2n[/video]
 
Last edited by a moderator:

shiHanny!!

psiko pa shpres sherimi
mu ka bo obsesjon dit e nat..

 
Last edited by a moderator:

shiHanny!!

psiko pa shpres sherimi
[video=youtube;jpwD-j2qfbk]http://www.youtube.com/watch?gl=IT&hl=it&v=jpwD-j2qfbk[/video]
 
Last edited by a moderator:

Ghost

Anëtar i Nderuar
[video=youtube;VYIxUM-CnSw]http://www.youtube.com/watch?v=VYIxUM-CnSw&ob=av2e[/video]
 
Last edited by a moderator:

Karamele Zana

Anëtar i Nderuar
Me falni per postimin e kaluar :p

Kjo eshte nje nga videot e mija te preferuara. Justin Nozuka "After Tonight"
Muzika, tekti, vendi ku eshte filmuar, ai ne kitare, erresira... Perfekte.

 
Last edited by a moderator:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
Tashme po e leme pas....THE SUMMER :(

 
Redaktimi i fundit:

*Linda*

Lost out in the desert
me pelqen shume video dhe kenga

 
Last edited by a moderator:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг


:dance::dance::dance::dance::dance:
 
Redaktimi i fundit:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
 
Redaktimi i fundit:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
[video=youtube;po-CIdjvWvY]http://www.youtube.com/watch?v=po-CIdjvWvY&feature=related[/video]
 
Redaktimi i fundit:
Top