Videoklipet e preferuara Shqip

ReNdEx

Interist Forever
V.I.P
Pe: Videoklipet me te reja Shqiptare

 

ReNdEx

Interist Forever
V.I.P
Pe: Videoklipet me te reja Shqiptare

 

ReNdEx

Interist Forever
V.I.P
Pe: Videoklipet me te reja Shqiptare

 

ReNdEx

Interist Forever
V.I.P
Pe: Videoklipet me te reja Shqiptare

 

ReNdEx

Interist Forever
V.I.P
Pe: Videoklipet me te reja Shqiptare

 

E3

Anëtar i Nderuar
V.I.P
Pe: Videoklipet me te reja Shqiptare

Elvana Gjata - Kudo qe jam

 

Morena

...Δʝɛя...
Pe: Videoklipet me te reja Shqiptare

 

Morena

...Δʝɛя...
Pe: Videoklipet me te reja Shqiptare


E prisja me te bukur kete kenge ncnc
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
S/M
Pe: Videoklipet me te reja Shqiptare

 

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
Pe: Videoklipet e preferuara Shqip


Pa shiko gocat si ftyra te pame :p
 

Morena

...Δʝɛя...
Titulli: Videoklipet e preferuara Shqip

Ia na erdhi viti i ri
sa jam i gezuar
plot si ti dhe cdo femi
presim per ta festuar
Bora zbardhi tej e me tej fusha edhe male
Se viti i ri do te na gjej tu bo .. aha

Ne fakt desha ta vendosja tek videot e reja por nuk e gjeta ku ishte..
 

Love

βeℓℓe â๓e
Titulli: Videoklipet e preferuara Shqip

Adelina - Ku Ma Ke

 

Love

βeℓℓe â๓e
Titulli: Videoklipet e preferuara Shqip

Videoklipi i ri i këngës "Ngjyra e kuqe" e Adrian Gaxha ft Floriani

 

Love

βeℓℓe â๓e
Titulli: Videoklipet e preferuara Shqip

Kënga e fundit e Elvana Gjatës në dielekt kosovar ..

 

Love

βeℓℓe â๓e
Titulli: Videoklipet e preferuara Shqip

 

Jonio

Anëtar i Respektuar
Titulli: Videoklipet e preferuara Shqip

 
Top