VIZITO-KS.Net

liimpeX

Antarë
- ALBUMET DHE HITET ME TE REJA [PREMIER 2011]
- MUZIKA ANGLISHT [2010 - 2011]
- HITET DHE ALBUMET E VITIT [2010]
- HITET E VITIT [2009]
- HITET E VITIT [2008]
- HITET E VITIT [2007]
- HITET E VITIT [2006]
- HITET E VITIT [2005]
- RAP - HIP-HOP SHQIP [2011]
- RAP - HIP HOP SHQIP [2010]
- RAP - HIP-HOP SHQIP [2009]
- VIDEOKLIPE SHQIP [2011]
- KENGE TE PA HARRUARA [Balada Shqip]
- MUZIKA VALLE [ 2010-2011]
- FEJA ISLAME
- KENGE MUSLIMANE
- ANIMACIONE PER TELE
- KOLEKSION PER MATURANT
- MUZIKA LIVE
- ROCK SHQIP
- TALLAVA
- UNIKKATIL [TE GJITHA KENGET]
- HITE VAJTUESE
- KENGE FOLKLORIKE
- KENGE PATRIOTIKE
- MUZIK REMIX
- Radio [AlbaRadio]
Gjitha per ju Ju MirPresim Hitet Met Reja Gjinden tek ne (A)
 
Top