Von der Leyen ulet në divan!

Burrat në "ballë të oxhakut" e von der Leyen ulet në divan!

Vizita e liderëve të Bashkimit Europian në Turqi u shoqërua me polemika të shumta jo vetëm për shkak të mosmarrëveshjeve politike. Madje edhe vet renditja e ulëseve ka shkaktuar debate të shumta në rrjetet sociale. Presidenti Erdogan e akomodoi pranë vetes presidentin e Këshilit të BE Charles Michel, pra atje ku qëndronin flamujtë zyrtarë e BE dhe Turqisë. Ndërsa Komisionerja e BE Ursula Von Der Leyen u detyrua të ulet në divan, përballë ministrit të Jashtëm turk. Von der Leyen nuk ishte e kënaqur me këtë renditje, ndërsa kritika ka pasur shumë edhe ndaj Michel, i cili e ka pranuar këtë renditje. Gjesti i Erdoganit ka shkaktuar kritika të shumta. Po çfarë mendoni ju për këtë?
FB_IMG_1617802066417.jpg
FB_IMG_1617802061700.jpg
DWshqip
 
Ka rrjedh me Koh po ne nje krah ja Ben mir EU sps sa e sa her e kan rrefuzuar turqin duke e mbajt me premtime boshe e kur filluan mass emigration direkt filluan duke u dhen lek per tmos I nisur drejt EU !
 
Nuk më habit Er-Dog-ni, po ky komisar palla Charles Michel, si nuk u çua ky nga vëndi t'i lirojë karrigen për xhentilesë....t'ja dhjeste Erdoganit ?
Protokollin e percakton vendi mikprites, jane diplomate nuk dalin nga rregullat :)
 
S'ka protokoll aty...ka kunja... kupton. Nuk është rastësi kjo...ka një mesazh sipas Erdoganit
 
Top