Webber vs Hamilton

ervin80

Antar Aktiv
Mark Webber në 6 xhirot e provave zyrtare mund Lewis Hamilton, skuadra e të cilit performoi në provat e lira.
Pritet një revalitet mes makinës Dem dhe asaj Anglo-Gjermane Mclaren! Sondazhet flasin për Lewis Hamilton i cili niset nga vendi i dytë sot, duke kontribuar në formën e sanduiçit për 3 makinat e para: 1st Webber 2nd Hamilton 3nd Vettel.
 
Top