Wuhani goditet nga tornadot, viktima dhe dëme të mëdha

055157514-21e14f5d-98e9-46d2-b74b-71c7d1d89c7e.jpg
Dy tornado lanë të paktën 7 persona të vdekur dhe 218 të plagosur në qytetin e Wuhan, në Kinën qendrore.
055156135-fada946a-077d-4bb0-96ff-14aa04d94a46.jpg
Të dy tornadot, të krijuara rreth 90 minuta larg njëra-tjetrës, shkatërruan dhjetëra shtëpie dhe rrëzuan shumë pemë.
055153810-34513195-3cfd-401d-b43f-6b10485e13ad.jpg
Sipas të dhënave paraprake, të paktën 147 shtëpi u shembën ose mbetën të dëmtuara.

Wuhan është qyteti kinez ku virusi Covid-19 u zbulua për herë të parë.
A2news.com
 
Top