www.juventus-fans.net

Halis

Anëtar i ri
Titulli: www.juventus-fans.net

Po neve qe jemi fansa te MILANIT,a ka naj Web-site per MILANIN ne shqip....???
 

Ilos

Antarë i ri
Titulli: www.juventus-fans.net

Po neve qe jemi fansa te MILANIT,a ka naj Web-site per MILANIN ne shqip....???

forumi juventus-fans nuk i dedikohet eksluzivisht tifozave te juventusit.Ne te gjenden dhe seksione te dedikuara ekipeve te tjera si ps.sh Milanit.Keshtu qe hapesira per te diskutuar rreth milanit nuk mungon
 
Top