www.mbreti3gut.com - blog kreativ per media dhe marketing

mbreti3gut

Antarë i ri
blogu per media dhe marketing MBRET I TREGUT synon te permbledh lajme dhe analiza te ndryshme rreth marketingut, mediave dhe PR. Reklamat, dizajni dhe zhvillimi i produkteve, sjellja konsumatore, zhvillimi i karrieres ... jane vetem disa nga rubrikat qe mund t'i takoni atje.
Vizitojeni dhe jepni vleresimin tuaj. Cdo kritike, sugjerim, keshille e cfaredolloj natyre, do te ishte e mireseardhur.


 
Top