Zbuloni cila perëndi greke jeni, sipas shenjës së horoskopit

Amara_La_Negra

Antarë i Respektuar
Apollo perëndia e muzikës dhe poezisë e artit, ashtu si Apollo dhe ju jeni një njëri intelektual dhe keni dëshirë që gjithmonë të provoni gjëra të reja në jetë.


Gjithmone e Kam ditur qe thelle thelle jam mashkull ??????
 

Senseo

.
Staf në FV.AL
20 janar- 18 shkurt – Poseidon
Perëndia e Poseidonit njihet si zoti i deteve, tërmeteve dhe stuhive , ai ishte biri i Cronusit dhe Rheas dhe karakteri i tij ishte impulsivë dhe sigurisht shumë pasionant. Ashtu si Poseidoni edhe njerëzit e lindur në këto data janë po aq të zemëruar dhe pasionant sa ai. Por ju këtë pasion dhe zemërim duhet ta kanalizoni në gjëra pozitive.
Jalla.
 

Ledia

ShKoDrAnE.4.eVeR
lg.php


21 maj- 20 qershor- Eros
Erosi ishte i biri i Afërditës perëndeshës së dashurisë dhe Aresit perëndisë së luftës, kjo gjë e bëri atë një nga perëndit më të bukura dhe ashtu si Erosi askush nuk mund t’i rezistojë sharmit dhe ëmbëlsisë tuaj.
Se dija ket gje .sa mire bane qe ma the ?
 
Top