Zbuloni sekretet që fsheh grupi i gjakut për personalitetin tuaj

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
0 - unë. Dhuruese universale për të gjitha grupet ?‍♀️
Grupi A negativ mund t’i dhurojë gjak: AB +, AB-, A +, A -
Grupi A pozitiv mund t’i dhurojë gjak: AB+, A+
Grupi B+ mund të dhurojë gjak te këto grupe gjaku : AB+, B+
Grupi B negativ mund të dhurojë gjak te AB-,AB+,B+,B-
Grupi O pozitiv mund t’i dhurojë gjak: AB+, A+, B+ dhe O+
Grupi O negativ mund t’i dhurojë gjak : AB+. AB-,A + dhe A-, B- dhe B+,O- dhe O+
Grupi AB+ mund t’i dhurojë gjak vetëm grupit të vet AB+
Grupi AB- mund të dhurojë gjak te grupet AB+ dhe AB-


Ama kur vjen puna te shtatezanite rezusi negativ ka problematikat e saja, edhe pse tashme femrat jane ndergjegjesuar e kryejne analiza. Dikur vetem kur perballeshin me fakte te hidhura....
 

Bebw

❌Once✖
Staf në FV.AL
Grupi B

Besoni në aftësitë tuaja personale dhe gjithmonë vini bast mbi to. Besimi që keni në vetvete ju bën një person të gëzuar, të thjeshtë dhe transparent. Ju nuk keni asgjë për të fshehur: ju jeni ata që jeni dhe ju jeni krenarë që jeni ashtu siç jeni. Kjo siguri i bën të tjerët t’ju shohin ndonjëherë si një person egoist por nuk jeni. Ju thjesht duhet t’i jepni përparësi qëllimeve tuaja, sepse e dini se duke u përqendruar në mendjen tuaj do të çoni në përmbushjen e tyre. Për njerëzit që me të vërtetë kanë rëndësi për, ju jeni të gatshëm të bëni çdo gjë.
??? B+
 

Hera

Banned
Grupi A

Ju jeni personi i cili kujdeset që gjithçka të jetë e patëmetë. Kur merreni me diçka, përpiqeni ta bëni atë pavarësisht se çfarë ndodh. Ju punoni mirë në ekip, edhe nëse nganjëherë ju kushton pak për të deleguar disa aktivitete, sepse ju dëshironi që ato të bëhen pikërisht ashtu siç e keni në mendje. Edhe pse perfeksionizmi çon në rezultate të mëdha, ndonjëherë ju përfundoni me probleme shëndetësore. Ankthi i arritjes së qëllimit mund t’ju çojë të kaloni shumë kohë në punë dhe të lini pak kohë për veten tuaj
 

Frank

Mysybet Anëtar. :D
kam pas prinderit doktore. momentalisht kam dajen dhe nusene dajes

jemi dinasti doktoresh dmth
Ma pyet cik nusen e dajes, sa litra birre ne dite duhet te pi dhe sa here duhet te bej cicin qe te me pushoje veshka? lol
 

Ledia

ShKoDrAnE.4.eVeR
jeni kurioz për nga natyra. Ju gjithmonë doni të dini se çfarë po ndodh me të tjerët. Por shikoni! Kjo nuk do të thotë që ju jeni një tip që ndërhyni. Thjesht, ju pëlqen të dëgjoni, të mësoni histori, të kuptoni njerëzit. Kjo është arsyeja pse edhe ju jeni bujarë. Gjithmonë e dini kur dikush po kalon një kohë të vështirë dhe përpiqeni ta ndihmoni.

Ju jeni gjithashtu të interesuar për të mësuar gjëra të reja gjatë gjithë kohës, madje edhe në zona që nuk janë tuajat. Çdo gjë që përfshin njohuri të reja, e shihni si një mundësi. Megjithatë, kur jeni të bindur për diçka, është shumë e vështirë të ndryshoni mendjen.
 

NGU

Wild child full of grace
Grupi 0 une i paskan gjetur ca gjera?
 
Top