Zgjedhjet Presidenciale Ne Maqedoni ( Pse Shqiptaret Jo Bashk Kur Duhet ) ?

E Kom ni pytje ose ni diskutim me juve qe mu personalisht pom dhem , pse Shqiptaret ne Maqedoni nuk bohen Bashk Kur Duhet ?

ne Maqedoni 46 % Jon Shqiptare ? pse nuk e zgjedhin te gjitha partit nje Kandidat Te Vetem ? dhe te gjith Shqiptaret te Votojn Per Ate ? dhe do ishte e Sigurt qe te Fitonte sepse Maqedont nuk do e votonin nje Kandidat Te Vetem kurr por Shqiptaret do kishin mundsi ? Pse kjo ndodh te Shqiptaret kur Duhet te Jen Bashk Nuk Bohen ?
 
Top