Zhgarravina...dedikuar vetes!

Love

βeℓℓe â๓e
Po sjell perseri temen me te bukur te Fv te cilen e kishte hapur anetarja Kati te cilen te gjithe e njohim per talentin e saj ne te shkruar. Shpresoj qe Kati ti lexoj dhe te rikthehet mes nesh sepse vertet na mungon :)

Me dhimbsesh,e thyer e vetmuar
nje stol i parkut te vjeter...
I zhveshur nga ngjyrat
i derrmuar nga te ftohtit dhe shirat.
Nje perberje e turbullt...
nje mase e qullet qe vetem loton,
nje gur i rende qe vetem godet
nje fjale e thene qe vetem vret...
Me dhimbsesh...

rapVWQh8QnI&t=1&usg=__NjXMLLGcrRzaSIa3iPoGFeF4jM0=.jpg
 

Marla

Themelues i Forumit
Asht' vra poezia n' kry t' hers!
Kena harrue ç' domethanun,
dhe ky asht' lajm i banun,
me u dhez dy her' n' urrejtje!
Tingujt e Askundit...
 
Potrei prendere a pugni e testate il muro, ma non sono te;
Potrei alzarmi la mattina e maledire tutti i santi per l'emicrania e la grana che non basta mai, ma non sono te;
Potrei urlarti contro tutte le mie insicurezze sbattendoti in faccia il mio ego ferito, ma non sono te;
Potrei maledire il giorno in cui ti ho fatto entrare nella mia vita e darti la colpa di quello che è stato, ma non sono te;
Potrei minacciarti e cercare di screditarti per sentirmi meglio, ma non sono te...

E questo mi basta per essere felice 😊
E se il mio sorriso ti infastidisce, s u c a.
 
Top