Zjarre, stuhi, përmbytje e breshër në madhësinë e një topi golfi, Australia nuk gjen qetësi nga kapriçot e motit

Hera

Banned
Zjarre, stuhi, përmbytje e breshër në madhësinë e një topi golfi, Australia nuk gjen qetësi nga kapriçot e motit


Australia duket se nuk po gjen paqe me kapriçot e motit.

Pas zjarreve masive që sollën shkatërrime të mëdha, duke marrë dhe jete njerëzisht, vendi është përfshirë tani nga stuhi të forta që kanë sjellë përmbytje, ndërsa ditën e djeshme një stuhi breshëri në madhësinë e një topi golfi, solli panik në njerëz.

BBWTjD5.jpg

Në Melburn njerëzit janë paralajmëruar që të kenë kujdes, pasi është parashikuar që vendi të goditet nga një stuhi edhe më e fortë.

Panorama.al
 
Top