antar

  1. Moonlight

    Antari i vitit 2020

    Hedhou hedhou Sic eshte bere tradite tanime , edhe per kete vit do votohet Antari i vitit per 2020. Le te jete nje votim i bazuar mbi objektivitetin e jo thjesht pelqyeshmerine e userit. Aktiviteti, kontributi apo larmishmeria qe ofrojne secili antar te jete pikenisja e ketij sondazhi dhe...
Top