farmville

  1. Dazrimo

    FarmVille - "Po mbyllet"

    FarmVille, e cila u përhap nëpër platformat e mediave sociale dhe në vitet e para mbylli miliona përdorues në ekran për orë të tëra, tani ka ardhur në fund të rrugës. Megjithëse nuk e kemi dëgjuar shpesh emrin e saj në vitet e fundit, FarmVille, e cila ishte një lojë shumë e popullarizuar në...
Top