femer

  1. M

    Femer e keqe...!

    Jam nje femer e keqe...! Sepse nuk e leshoj veten,sepse nuk deshtoj,sepse i shkund lotet,rregulloj pamjen dhe vazhdoj para,per kete jam femer e keqe...! Sepse nuk linda te jem e nenshtruar,e heshtur,e qete dhe as e dobet...por...Krenare...! Une jam nga ato femra qe me nje fjale te bejne te...
  2. WxP

    Gjeniu i Dites

    Ne autostrad tu ardh per Itali ne radio po degjoja nje program Italian dhe me pelqeu menyra e trajtimit te temes "Gjeniu i Dites" Mbi te cilen u frymezova ta sjell si teme ketu. Nje femer ndalohet nga policia rrugore, e cila nuk kishte patente. Nderkohe qe polici i kerkon patentetn, Zonjusha...
Top