polic

  1. WxP

    Gjeniu i Dites

    Ne autostrad tu ardh per Itali ne radio po degjoja nje program Italian dhe me pelqeu menyra e trajtimit te temes "Gjeniu i Dites" Mbi te cilen u frymezova ta sjell si teme ketu. Nje femer ndalohet nga policia rrugore, e cila nuk kishte patente. Nderkohe qe polici i kerkon patentetn, Zonjusha...
Top