shqipëri

  1. O

    Shtepia e Teknologjise

    Përshëndetje Forumi, unë që po ju shkruaj jam një nga dy news editorët e www.ose.al - Shtëpia e Teknologjisë. Websiti është një blog i thjeshtë që nxjerr online lajmet ORIGJINALE mbi teknologjine. Përveç websitit kemi normalisht faqe në Facebook dhe në Instagram (të dy me +10K follower dhe...
Top