si behet

  1. Soulmind

    Gjeni anetarin!

    Kalamojaaaaaaa erdha una ne nje loje tjeter! Okay. Loja funksiono keshtu. Anetari siper do postoje 1 foto apo gif dhe ai qe vjen poshte do e gjeje per ke behet fjale?! pervec fotos jepni dhe ndonje detaj tjeter me shkrim qe ta lidhim me foton. Po e nis une. Une sot pashe kte gifin ne fakt dhe...
Top