ti

  1. Monique

    Ti je...!

    Pranvera erdhi serisht , dhe bashke me te vjen e ti, si per te me sjelle kaq prane kujtimin me te bukur qe do mbart deri ne fund te shtegetimit tim jetesor. Ishte ajo dite ku per here te pare te pashe drejt e ne sy, dhe brenda meje 1000 mije fishekzjarre shperthyen duke me bere te besoj se jeta...
Top