Pytje pergjigje te ndryshme....

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Legally_Sweet

The Donna to your Harvey
Staff member
Po u refuzove, njera do te marr dhe ty :p

Si i perjetoni refuzimet?
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top