Vazhdo me një këshillë

Dorina

Zikaltër
Ta kesh gjithmonë në mendje me kë flet, për çfarë flet e çfarë thua.
Shmangi gjithmonë njerëzit kuriozë që duan të dinë gjithçka, sepse kush ka veshët e mëdhenj edhe gjuhën e ka të gjatë...
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Ruajeni vëllazerinë, sepse ata janë furnizim për këtë botë dhe tjetrën, a nuk dëgjoni se ç'thonë banorët e zjarrit:

"Tashmë ne nuk kemi asnjë ndërmjetësues (tek Allahu), e as ndonjë mik të ngushtë!"

Aliu, radijAllahu'anhu
 
Top